Søde ord fra kunder


Vi havde Anette ude til vores firma arrangement hvor Anette delte ud af sin store viden omkring øl.

Det var et spændene fortælling hvor vi fik smagt den store forskel der er på øl, så vi bedrer hver for sig kan spore sig ind på hvad man kan lide.

Hendes quiz var en god måde at få slutte arrangementet af på.

Tak Anette!

PPMøbler 

Anette er en ægte øl entusiast og fortæller levende og med engagement om ”hendes” øl. Hun ved hvad hun taler om og er ikke bange for at komme med sjove historier der knytter sig til de forskellige øltyper. Derudover var hendes forskellige valg af øl en positiv overraskelse som rykkede ved nogle grænser og ikke var noget man måske selv ville vælge, men som jeg absolut vil købe selv en anden gang
Boligkontoret Danmark

Det var sjovt, lærerigt og spændende at få besøg af Anette og blive underholdt om øllets lyksaligheder… - og smage på øl vi aldrig har smagt før, og opdage hvor mangfoldigt livet er. Og lige pludselig, efter noget tid, at opdage hvor let og muntert livet kan være

Advokatfirmaet Legalink Danmark


Vi havde booket Anette til ølsmagning i vores lille andelsforening, vi havde en super hyggelig, sjov og lærerig eftermiddag sammen med Anette, vi fik smagt på flere forskellige øl, brugt vores sanser til at gætte os frem, og sluttede af med øl quiz, kan varmt anbefales :)
Mvh Helle Kristensen, Andelsboligforeningen Birkeskov

Det var fantastisk at have dit besøg her i vores virksomheder. Din ølentusiasme, din meget store viden og din formidling var meget spændende, og din humor og smittende latter var et dejligt krydder oven i det hele. Hvor blev vi "øl-kloge" den dag, og hvor smagte vi mange spændende øl! Tænk, at øl kan være SÅ forskellig!

Det var så fint som du havde tilrettelagt det hele, og afslutningen med Øl-quizzen var en et meget sjovt punktum på arrangementet. Stor begejstring hos medarbejderne!
Mange hilsner Marianne Cotzand,På vegne af PPS og Werosys